Ik ben Joost Michielsen getrouwd en vader van twee volwassen kinderen. Tot september 2012 werkte ik als beroeps officier bij Defensie.

In 2006  ben ik begonnen met de cursus ontspanningsmassage, later dat jaar gevolgd door de cursus hotstone-massage. In 2009 heb ik de cursus sportmassage gevolgd. Na het behalen van het diploma en de licentie van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage (NGS) ben ik begonnen met de opbouw van een praktijk. Ik heb mijn huis een beetje verbouwd en zo een eigen praktijkruimte voor de behandelingen gekregen. In 2011 heb ik de cursus Kinesio-taping gevolgd om ook op dat gebied bij te blijven. Om de cliënten nog beter te kunnen helpen heb ik in 2012 de cursus Blessure Preventie met ketenzorgmodule gevolgd. Om geblesseerde sporters te kunnen ondersteunen en begeleiden naar wedstrijd fit, volgde ik de cursus conditie- en hersteltrainer bij Toine van de Goolberg in 2013/2014. Om ook op andere massage gebieden clienten of bedrijven van dienst te kunnen zijn volgde ik 2014 de cursus cupping en in 2016 de cursus stoelmassage.

Verder ben ik lid van het massageteam afdeling Gelderland van het NGS, masseer ik tijdens kampioenschappen bij mijn oude werkgever en ben ik sportverzorger van een voetbalteam in mijn woonplaats geweest.

Behandelen doe ik niet alleen in mijn praktijk maar op uw verzoek ook bij u thuis (zie het werkgebied). Lekker in uw eigen omgeving en u hoeft de deur niet uit. Ik breng gewoon alle benodigdheden mee zoals massagetafel, handdoeken en olie.

Zelf ben ik een enthousiast sporter. Bij Defensie was ik een fanatiek duursporter en nu loop ik vaak hard en heb jaren volleybal gespeeld. Deze sportachtergrond is een geweldig voordeel bij de behandeling van uw klachten.